14:00

Hudiksvalls HC

Två poäng inkasserade i ännu en "suddenseger"

När den efterlängtade tre poängaren låter vänta på sig krigar grabbarna till sig det nästbästa dvs ännu en suddenseger och två poäng mot tabelltrean Hudiksvall.
Vi inleder matchen riktigt starkt och skapar många lägen, där Huddiksvall knappt kommer ur egen zon. Efter 9 min tilldöms Huddik straff, vilken Dehlin reder ut fint!
Minuten senare får Huddik ett läge som dom utnyttjar och lyckas sätta matchens första mål.
Grabbarna fortsätter jobba på som vi inledde matchen, men får ingen utdelning i första, utan går till periodvila i underläge 0-1. Vi vinner dock skotten med 15-8.
Andra perioden inleds lite hetare, med utvisningar för bägge lagen och vi pressar på riktigt hårt i PP där det är riktigt nära att vi kvitterar. Vi fortsätter skapa lägen men det dröjer ända till 17:56 in i andra period då William Lundgren kvitterar efter förarbete av Erik Brokvist och Sebastian Ström!
Bara dryga minuten senare sätter Albin Olsson 2:an assisterad av Adrian Davidsson, efter hårt jobb vilket innebär att vi går i periodvila med 2-1. Vi vinner åter skotten, nu med 13-7!
Tredje blir lite mer krampaktig. Vi leder matchen, men vågar inte riktigt spela ut vårt spel och vi drar på oss några utvisningar som vi ändå reder ut.
Med 3 min kvar tar Huddik timeout och minuten senare lyckas dom kvittera. Skotten i 3:e var 8-8.
Börjar bli en vana nu men därmed väntade ännu en overtime...
Efter 44 sek får Adrian Davidsson ett läge, trampar på och gör ett helt kliniskt avslut och ett jubel bryter ut i hallen!
Vi slår tabelltrean Huddik och vinner 2 poäng. Vi har återigen ett hårt kämpande lag över 60 min, där ingen viker ner sig,
sen är det extra roligt att dom yngsta får gå in och avgöra. Glädjande är också att åter ha med oss Andreas Bergström i laget!
Detta var den första av tre på varandra följande hemmamatcher som väntar för J20. Nästa match ställs vi mot tabellettan BIK, den 9 november kl.14.00 och vi hoppas på mycket folk på läktaren!